Habion
Bejaardenhuis een tweede jeugd
IMG_3326

Ambassadeursdag leuk en leerzaam

Om de Roadshow in goede banen te leiden is er op elke locatie een team van ambassadeurs actief. Dit zijn ouderen die optreden als gastvrouw en gastheer en op de dag zelf zorgen voor de verbinding tussen bezoekers en ondernemers en bezoekers en bewoners onderling. Om deze ambassadeurs op hun taak voor te bereiden hadden we bij Habion op kantoor een ambassadeursdag met een weergaloze salestraining van Jarco Penning.

Een geheel verzorgde dag met veel interactie, plezier, lekkere hapjes en na afloop een heuse goodiebag.

 

Reactie deelnemers:

Beste allemaal,
Hiermee willen Toos en ik jullie zeer bedanken voor de zeer geslaagde Ambassadeursdag die jullie ons gisteren geboden hebben. Uitstekend georganiseerd, interessante informatie en leermomenten, die ons tijdens onze eigen Roadshow op 14 oktober te pas zullen komen. Ook de catering was prima! En als klap op de vuurpijl een tasje mee naar huis met aanvullende informatie, een stukje gezond, pet en Power Bank (heel blij mee!).
Heel leuk was het om van de deelnemers uit Amsterdam en Voorst te horen hoe de projecten bij hen lopen en om de mensen uit Zwolle te leren kennen.
En vanmiddag al ontvingen we de leuke groepsfoto als herinnering aan deze dag.

 

Met hartelijke groet,
Coöperatieve vereniging ’t Kampje-Plus
Toos Hoogveld-Mozar & Thea de Bruin

 

Hallo Roadshow team,
Ook ik heb een fijne dag gehad en het was best een enerverende dag, de trainer was behoorlijk op stoom en heeft ons veel geleerd. Ik weet dat ik welkom ben in Zwolle, maar eerst even afwachten wat mijn schema wordt.
Allen een heel fijn weekend,

 

Groetjes,
Anne
Kijk ook op de website en Facebook

Geef een reactie

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide