Habion
Bejaardenhuis een tweede jeugd
8 ledenvergadering

Eerste ledenvergadering coöperatie Voorst

Afgelopen maandag 18 mei was het zover. De eerste verjaardag van de Woonzorgcoöperatie Voorst eo ua werd gevierd met een ledenvergadering. Deze maand vorig jaar sloot de coöperatie zich als volwaardig partner aan bij de vernieuwers van de Benring, Trimenzo, ’s Heeren Loo en Habion. ‘De coöperatie toonde zich snel een kundige en constructief-kritische gesprekspartner. Het feit dat er in de Benring ruimte komt voor kleinschalig groepswonen voor dementerenden is te danken aan de coöperatie,’ vertelde Dietward Bruin van Habion.

Zo’n veertig leden hadden zich gemeld voor een uiterst nuttige en informatieve avond. Met uiteraard het eerste verslag van de secretaris Henk Marsman en het financiële verslag van de penningmeester, Henk van Beek. Vervolgens was het de beurt aan Dietward Bruin van Habion en Roos Bakker van Trimenzo om enkele woorden aan publiek en coöperatie te richten.

De avond werd afgesloten met een presentatie over de inspirerende plannen met het middengedeelte van de Benring door de Voorster architect Willem de Groot.

Een gedenkwaardige bijeenkomst! Oja, binnenkort komen leden van de coöperatie bij u langs om u lid te maken!

Meer weten over de coöperatie of lid worden? Kijk op http://woonzorgcooperatievoorst.nl/

Geef een reactie

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide