Habion
Bejaardenhuis een tweede jeugd
overdracht vrijwilligers 2

Feestelijke overdracht vrijwilligers Benring

Op 25 mei is stilgestaan bij het feit dat de coördinatie van de vrijwilligersactiviteiten in de Benring overgegaat van Trimenzo naar de woonzorgcoöperatie Voorst. Dit is onderdeel van de veranderingen in de Benring. Het werd een feestelijke overdracht met ook ‘n beetje weemoed, vanwege het afscheid van Yvette. De overgang is per 1 juni een feit.

 

Er was voor deze bijeenkomst in de Benring een prima opkomst. Goed dat er veel aandacht is besteed aan de overdracht. Het werk van vrijwilligers in een verzorgingshuis is van groot belang. Trimenzo heeft, in de persoon van Yvette Scholten de activiteiten van vrijwilligers altijd met zorg gedaan. Daar was tijdens deze bijeenkomst veel lof voor.

 

Naast het afscheid van Yvette, die naar het centrale kantoor van Trimenzo in Twello gaat, was er een warm welkom voor de nieuwe coördinatoren Esther en Albertien.

 

Ook de vrijwilligers zelf werden uitgebreid in het zonnetje gezet. Ze werden bedankt voor hun geweldige en belangeloze inzet en er was voor iedereen een leuke attentie, gezamenlijk ter beschikking gesteld door de woonzorgcoöperatie en Trimenzo.

 

Tevens hebben de aanwezigen al de nieuwe contracten getekend, omdat de huidige op 1 juni aflopen. De Woonzorg coöperatie hoopt de coördinatie op een goede manier te kunnen voortzetten en in de nabije toekomst nog veel nieuwe vrijwilligers te werven, die net zo gepassioneerd zijn als de huidige. Op deze manier kunnen we “schouder aan schouder” samen onderweg gaan.

Geef een reactie

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide