Habion
Bejaardenhuis een tweede jeugd
impressie-buiten-zorg

Gangmaker Buiten Zorg op 20 februari

Op maandag 20 februari 2017 organiseren Habion en Magentazorg een nieuwe Gangmakersavond in Buiten Zorg in Zuid-Scharwoude. Hierin presenteren wij de plannen voor de tweede jeugd van Buiten Zorg. U bent van harte welkom bij deze bijeenkomst van 19.00 tot 20.00 uur! 

 

Gangmaker 20 februari
Habion en Magentazorg hebben een besluit genomen over een tweede jeugd voor Buiten Zorg. Tijdens de informatiebijeenkomst op 20 februari presenteren wij de plannen voor dit woongebouw voor ouderen. De bijeenkomst duurt van 19.00 uur tot 20.00 uur in Buiten Zorg, Dr. Wilminkstraat 143 in Zuid-Scharwoude. Hier vindt u het programma van de Gangmaker.

 

Over ‘Buiten Zorg, een tweede jeugd’
De ouderenzorg verandert. Ouderen blijven langer thuis wonen met zorg- en dienstverlening inde eigen woning. Traditionele verzorgingshuizen verdwijnen en het is belangrijk om te onderzoeken of en hoe we het sluiten van deze gebouwen kunnen voorkomen. Zeker met het oog op de vergrijzing blijft er een grote behoefte aan gebouwen waar mensen veilig en gezellig kunnen wonen. Daarom onderzoekt eigenaar Habion van woonzorglocatie Buiten Zorg samen met zorgorganisatie Magentazorg hoe dit gebouw een 2e jeugd kan krijgen.

Habion en Magentazorg hebben samen met bewoners, vrijwilligers, de buurt, ondernemers en andere betrokkenen gekeken hoe Buiten Zorg ook in de toekomst voor de ouderen van Zuid-Scharwoude een fijne woonplek kan bieden met de benodigde zorg. Habion en Magentazorg hebben alle wensen van betrokkenen geïnventariseerd en zijn vervolgens aan de slag gegaan om deze wensen om te zetten in een concreet plan. Op 20 februari presenteren Magentazorg en Habion dit plan.

Geef een reactie

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide