Habion
Bejaardenhuis een tweede jeugd

Loenen

Kampje Loenen aan de Vecht

14-05-17-p009

Begin 2014 hebben Zorggroep De Vechtstreek en Habion als betrokken partijen in Loenen aan de Vecht de handen ineen geslagen om te onderzoeken hoe ’t Kampje toekomstbestendig vernieuwd kan worden, samen met de bewoners van het gebouw en de inwoners van Loenen. Hiermee willen de partijen bereiken dat ouderenhuisvesting in Loenen behouden wordt en de leefbaarheid van zowel ‘t Kampje als het dorp een impuls krijgt.

Op woensdag 21 mei 2014 was de bespreking van het voorlopige woonzorgconcept voor ’t Kampje in Loenen aan de Vecht. Evenals in maart waren velen uit het dorp aanwezig. De betrokkenheid is in de afgelopen maanden duidelijk gegroeid. Wij vonden het een prachtige dag met twee inspirerende bijeenkomsten.

Ook in Loenen ligt sinds de zomer van 2014 een plan vanuit de bewoners van ’t Kampjes en de betrokkenen vanuit het dorp. Dit is door de partners, onder wie de gemeente Stichtse Vecht, onderschreven en wordt nu verder uitgewerkt. Op 27 mei 2015 werden de plannen toegelicht. In het najaar van 2015 start de verbouwing.

Lees het laatste nieuws over Loenen>>

Geef een reactie:

Uw naam

Uw email

Uw bericht

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide