Habion
Bejaardenhuis een tweede jeugd
miranda

Ook voor de fysiotherapeut kunt u naar Het Weerdje

Vanaf 1 september 2016 opent fysiotherapiepraktijk Fysio ProMotion zijn deuren in Het Weerdje voor zowel bewoners als omwonenden. “Mijn naam is Miranda Ausema en fysiotherapeute bij Fysio ProMotion. Onlangs vernam ik dat Het Weerdje toe is aan een tweede jeugd. Woningcorporatie Habion heeft volop geïnventariseerd wat de wensen van bewoners van Het Weerdje en omwonenden zijn. Daarbij waren ook veel verzoeken voor een fysiotherapiepraktijk binnen Het Weerdje. Toen ik dit hoorde werd ik meteen enthousiast. Zo enthousiast, dat ik niet de verbouwing wil afwachten, maar zo snel mogelijk wil beginnen”.

 

De fysiotherapiepraktijk in Het Weerdje is de derde praktijk van Fysio ProMotion. Binnen de praktijk is veel ervaring met de ouder wordende mens, nieuwe heup/knie, botontkalking, artrose, chronisch zieken, carpaal tunnel syndroom, rugklachten, nekklachten en oefentherapie. Fysio Promotion heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

 

De praktijk in Het Weerdje heeft een zeer ruime behandelkamer op de begane grond. De behandelkamer heeft een behandelbank en tal van oefenmateriaal, zodat de patiënt optimaal behandeld kan worden. “Indien nodig behandel ik de mensen ook aan huis”, aldus Miranda.

 

Nieuwsgierig?
Op 2 en 3 september is Miranda tussen 9:00 en 13:00 aanwezig om u de praktijk te laten zien en kennis te maken. De koffie staat klaar!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Miranda Ausema via telefoonnummer: 06-21574651. Of kijk op de website van de praktijk: www.fysio-promotion.nl

Geef een reactie

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide