Habion
Bejaardenhuis een tweede jeugd
IMG_3669

Veel betrokkenheid Kampje Loenen aan de Vecht

’t Kampje in Loenen aan de Vecht krijgt een 2e jeugd. Daar is vooral voor nodig dat veel mensen betrokken zijn en ons streven ondersteunen. In Loenen aan de Vecht gaat het met die betrokkenheid de goeie kant op. Afgelopen woensdag presenteerde de de coöperatieve vereniging ’t Kampje-Plus zich. In twee drukbezochte sessies werden de plannen over het voetlicht gebracht en presenteerden ook de andere samenwerkende partners zich onder wie natuurlijk Habion, de Vrienden van ’t Kampje, de cliëntenraad, de vrijwilliger, de gemeente Stichtse Vecht en de Zorggroep De Vechtstreek. In de avond vond de presentatie plaats onder de bezielende en humorvolle leiding van oud-journalist en televisiepresentator Aad van den Heuvel.

De fysieke uitvoering van de 2e jeugd van het Loenense verzorgingshuis is in 2016. Het verzorgingshuis ondergaat een bijzondere metamorfose. Voorzieningen zoals een bibliotheek, een fysiotherapeut en de mogelijkheid om gezamenlijk te koken doen hun intrede in ’t Kampje. Het verzorgingshuis krijgt daarmee een 2e jeugd en kan op die manier behouden blijven voor Loenen aan de Vecht.

Tijdens de gangmakersdag van 16 september werd de coöperatieve vereniging ’t Kampje-Plus voorgesteld. Deze coöperatieve vereniging bestaat uit een groep betrokken inwoners uit Loenen aan de Vecht en omgeving die de ouder wordende mens de mogelijkheid willen bieden om op een plezierige en veilige manier in ’t Kampje te wonen. De vereniging zit aan tafel wanneer beslissingen over ’t Kampje worden genomen.

Kijk hier voor een mooie weergave van de avond

Kijk hier voor de website van ’t Kampje-Plus

 

Geef een reactie

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide